Hallå!



Just nu får jag verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna, känns som att jag skulle kunna somna närsomhelst, är så jäkla trött! Är verkligen ingen morgonmänniska har jag kommit underfund med..Iallafall inte klockan 7 på morgonen!!!

Har praktiserat som vanligt idag, fick sedan springa hem till mamma för att hämta medecin. har slarvat nu i flera dagar, och synden straffar sig självt! Har varit yr som ett fyllo idag! Skojjar inte! Det blir tyvärr så när man inte tar den som man ska..Men men sånt händer.
Väntar på karln som kommer hem från jobbet om sisådär 20 minuter. =) Ska bege mig ut på kvällsrunda med Klara innan jag skallar kudden också!

I helgen blir det faktiskt att fara upp till stugan i Ribbåsen. ( Älvdalen )
Med bror, M & Stina! Tror det kommer bli trevligt de ^^


Katterna har blivit sig själva igen,Och det är jag glad för
<3



What does'nt kill you makes you stronger




Måndag.Igen. Ny vecka,igen! Har varit en rolig men samtidigt en väldigt jobbig & smärtsam helg.
Lördagen var det full rulle, främmande och tårtätande hela dagen, väldans trevligt,om man bortser från vissa saker.
Det är så att vi pågrundav en massa inte kunde ha kvar Nova,så i Söndags, åkte vi och lämnade tillbaka henne. Hon var mer än vad vi klarade av, och visade redan som valp tendenser på stress.
Det var jävligt jobbigt men samtidigt vet jag innerst inne att det var för hennes skull & att det är viktigast att hon har det bra och får det hon behöver! Men jag saknar henne, otroligt jävla mycket! Goaste finaste lilla Nova :'(

Blev en tur till Borlänge igår, köpte ett par byxor och blommor till balkongen bara :P
Igår var vi också hemma hos min bror & grillade och drack lite öl. Det var trevligt!

Nu sitter jag här med Klara, ska snart dricka lite kaffe. Är hemma själv,det känns helmysko! hehe.Älskling är på jobbet, första dagen! :) Hoppas det går bra för honom <3 Love you

Klara & kevin, Valp & Bäbis :)


I don't know who you are anymore



Jag försöker att vara dig till lags.Jag vill att du ska vara stolt över mig, hjälpa mig när jag har det svårt.
Du har blivit någon helt annan, vem är du? Jag känner inte igen dig längre.. Du har visat mig en sida av dig själv som gör mig rädd,sårad och ledsen. Jag känner inte trygghet hos dig längre, tillit eller någon glädje. Jag är så förvirrad :'(



Carrotcake!




Wiiihoo fredag! Äntligen får man ta det lungt =) Fast just nu håller jag på med en morotskaka inför Morres födelsedag imorgon, går sådär! Själva kakan blev inte 100 % men glasyren blev kanon ^^
Har varit och handlat lite småsaker idag, svärmor har varit så snäll & gjort en smörgåstårta som vi fick med hem idag. Städat som vanligt,skönt att ha det gjort så man slipper tänka på de i helgen :)


Är skapligt trött, blir sängen strax. Ska bara kika på ett avsnitt av Family Guy, haha Sjukaste humorn? Yes!
Ska ju upp imorgon bitti & komma med frukost på säng till karln ;P

Pusshööjt ;)



Jag som brunett, vill verkligen färga håret brunt men vet ej om man vågar ?

Veterinärbesök!



Snart snart är det helg!! :) Gud så skönt. Älsklingen fyller bland annat år på Lördag, så det blir väl till & fira honom.

Sen blir det Rättvik och Borlänge på Söndag. Kul kul !
Idag har jag varit på praktik, sedan blev det veterinären med Sigge för kastrering. Han har ju blivit helt knäpp och kissat överallt, men vi får väl skylla oss själva. Han är ju närmare året och blev könsmogen för längesedan!
Men nu är det gjort iallafall! Tycker så synd om honom, stackarn är alldeles groggy. Kissat på sig också =( Men han piggnar nog till snart. Min lilla kissemiss!

Kollar på lyxfällan, vilket kaos alltså. Usch, man skall ha koll på pengarna! Inte för att det är så lätt för vissa , men det är ju verkligen ett måste.Kan också känna ibland att man lever lite över sina tillgångar, men det är ju lätt hänt när man lever på bidrag..



Nej nu ska jag kikade vidare på tv, puss å hej !



Lilla Sigge har blivit av med bollarna , haha <3

Redan Onsdag ?



Sitter på communicare och gör absolut ingenting.Jag varken vill eller orkar + att min hand värker skapligt. Yes! Precis vad jag behöver *NOT* Jävla skit. Jag vill bara hem och lägga mig i sängen, men det går ju inte för nu har hunden pissat ner den! Snart får mina djur bosätta sig ute på balkongen, för nu jag gaanska lack på dem som pissar ner sängen för mig,river ner allt , bråkar & är dryga! Eller så är det jag som bara har en kass dag.
Iofs har jag haft en dålig vecka. Jag gräver ner mig i mina bekymmer & problem, tänker alldeles för mycket. Då blir ingenting bra! Jag måste försöka se saker o ting från den ljusa sidan.

Det positiva i livet just nu är att M har fått jobb via manpower, och det var efterlängtat vill jag lova! Dock är det bara 2 månader, men nu jävlar håller vi tummarna att han får förlängning!

Åhh vad roligt, det snöar o blåser ute! Jag som cyklar..Nej usch. Tror att jag inte skriver något mera idag, haha. :)



Ny vecka,Nya tag


Fast har inte haft någon vidare start på denna vecka kan jag säga! Blev ett besök på akuten,som tur var var det inget som behövdes sys. Lyckades skära mig på en konservburk idag, blev världens jack , blödde som f*n,trodde ju aldrig att det skulle sluta blöda!! Fick med mig sånt där "tejp" från akuten som jag skall ha på tummen..Ont har jag iaf. Jag och min vanliga tur ? Javisst! Är säker på att han där uppe bara vill jävlas med mig!Hmm. Nåja.Det gick ju ganska bra ändå.
Imorgon blir det praktik, veckan lär väl rulla på som vanligt.. Vill redan ha helg :P


Tänker iallfall bjuda på ett gott skratt, denna brud gjorde min dag, Haha så grym !



Work all day



Hejsan & Hallå!

Idag ringde klockan runt 10 , gick upp och gjorde mig iordning för jobbet! Jobbade 11-17.30, gick super :)
När man jobbar med härliga människor blir jobbet hundra gånger roligare! ^^
Pappa & Pia kom in och fikade runt stängning också =) Cyklade hem till mamsen efter jobbet, hälsade på familjen lite. Det är inte alltför ofta man gör det numera. Bjöd ungarna på kokosbollar, det uppskattades! ;)
Trampade vidare hemåt för att städa,bädda rent sängen,tvätta,plantera lite blommor på balkongen, puust! Sen blev det en sen middag för att sedan bege sig upp till Maxi & handla lite. Nu ÄNTLIGEN får jag ta det lungt.Sitter och klunkar cola,  Ska nog sova snart, för jag är verkligen trött!
Ska hem till mamma imorgon och måla en sänggavel, och hämta en byrå som vi ska ställa i hallen, blir nog finnemang det! :D

Tro om man inte skall ut nästa helg, älsk fyller 21. Får se om ekonomin tillåter det!
Fast tråkkarln vill ju inte ut på krogen, det vill ju jag! Iofs är ju Wasa inte så mycket att hurra för precis..Hehe.

Nej tror de blir sängen nu,godnatt!


Freeedag!



Har inte varit någon vidare dag idag..psyket är inte på topp om man säger så.Har barat velat dra täcket över huvudet och inte gått upp alls.Men försöker göra det bästa av situationen.Så är det bara!
Har nästan blåst bort ute, jävla väder.Men blev lite gladare när jag såg massor med tussilago! :)
Skönt med helg , ska jobba imorgon iofs.Mooney ;)

Funderar på att fixa en ny design. Är trött på den nuvarande :P Yepp, det kör vi på!




Måndag !




Sitter här med min kära misse i knäet och myser lite & kikar på gulfeber med Erik&Mackan. Har inte gjort så mycket idag mer än att vara på coaching typ. Var ute en stund med Kevin och cyklade i det fina vädret =)
Är faktiskt fortfarande trött och lite småseg efter i lördags. Vi skulle fira Carro som fyllt 20,men stackarn började må dåligt redan vid tio på kvällen så hon och killen åkte hem :( Det sög!
Vi for till Gesunda senare på natten en sväng, Morre försvann på något mystiskt sätt så jag trodde att han hade åkt hem, fick stjuts med några in till Mora. När jag kom utanför porten insåg jag att jag inte hade några nycklar på mig, så kom ju inte in! Fick lite smått panik då Nova var ensam. Traskade hem till brorsan, och han var vaken som tur var ^^ fick låna en telefon och ringde M, men telefonen var avstängd. Efter typ 10:e gången gav jag upp, så jag gick in i Kevins rum & la mig..
Stackars älskling hade gått från Gesunda och hade tänkt att GÅ HEM till mora!! Mupphuvve! :D Som tur var plockade några upp honom i Isunda. Haha jaa herregud.
Mådde ganska skapligt på söndagsmorgonen, så vi for ut och grillade korv med pappa & co.

Nej ska kikade vidare på tv nu , lägga sig tidigt ikväll.Praktik! Så bye bye!







Dagarna går fort!

...Redan Onsdag ?

Har precis brassat lite käk, snitzel (Stavning?) pommes och rödvinssås. Det var mumma!
Idag fick jag en behövlig sovmorgon, har gått här hemma och småplockat lite,tvättat för att sedan bege mig ner på mora för ett möte med min handläggare. Efter det strosade jag runt lite i affärer..gick sedan hem till mamma och lånade hennes cykel. Trampade hemåt till Novisen som varit så duktig & varit ensam i 2 timmar idag! Det känns jätteskönt att det går bättre & bättre med ensamhetsträningen. Hon gnäller lite i början, men sen blir hon lungn.

Får pengar imorgon, Äntligen! Har ganska mycket utgifter den här månaden så allt kommer ju gå till räkningar & mat. Men sånt är livet! Hade ju inte suttit helt fel med ett jobb alltså.. Slippa leva på ett par ynka tusenlappar i månaden som knappt räcker ändå. Ha lite över & leva för!

Blev så besviken på en person, trodde jag betydde mer än så..men allt du gör har du en baktanke med. Och det gör mig riktigt ledsen! Men önskar dig lycka till med ditt nya liv. Känns som att du är ett avslutat kapitel för mig, tråkigt med sant, för såhär behandlar man inte sina vänner! Bye bye..

Nu ska jag bege mig bort till min älskade brorson för att gå ut & leka lite innan han ska sova. Bäst att lyda annars blir det sura miner :)

Puss & Hej



Kevin & en liiten Sigge

Obegripligt !



En sak jag absolut inte förstår mig på är att VARFÖR skaffar man djur för att sedan göra sig av med dem när man har tröttnat efter kanske några månader eller nått år? Ta alla dessa omplaceringshundar & katter till exempel.

Såg en annons på blocket nyss om 2 katter. I annonsen står det:
"Nu ska familjen bli större och katterna färre. Har 2 underbara katthonor som vill komma till ett nytt hem"
Familjen större? Är inte dom inte en del utav den? Ska dom försvinna bara för att man får tillökning? Ska man inte ens försöka? Vad fan tänker folk med? Tänk om man skulle göra så med barn? Jag anser att mina djur ÄR min familj. Dom ska aldrig flytta på sig bara för att familjen blir större m.m DET FINNS LÖSNINGAR! Men folk ser inte det!
Jag blir så irriterad. Hade jag haft möjligheten hade jag tagit hand om alla djur som hoppar runt bland olika ägare, som inte har något riktigt hem..

Det bästa som jag har är mina 2 katter & min hund! De är i tryggt förvar hos mig !

 

 




Söndag- Bus hela dagen!



Idag vaknade jag runt tio , klev upp och gick ut med Nova på hennes morgonrunda. Strax efter frukost ringde Morres syster Monica & frågade om vi hade lust att åka ut till Vinäs en sväng med henne och sonen Vilgot. Så var i Vinäs ett par timmar på förmiddagen. Efter det kom Kevin hem hit & velade att vi skulle gå ut till en gigantisk snöhög & leka att vi var i bergen och skulle stjuta Caboto, han har ju tittat på Silverfang så han är helt inne på det nu ^^ Sen åkte vi till pappa och var där..Kevin fick påskägg & vi åt lite, sedan gick jag och Pia ut med Nova o Niki.

Nu kikar jag på "Hem till midgård" , rådiggar den serien stenhårt! ;D Haha min humor!
Ska snart sova, för imorgon ska jag på praktiken som börjar 7 ;(

Natti natti



Haha bäääst xD



Solen skiner= Tummen upp!



Fick nå ryck idag och städade hela lägenheten, putsat fönster & gjort iordning ute på balkongen ,blev så bra så!
Nu sitter jag här och är extremt godissugen, har köpt hem säkert 1 kg godis sammanlagt, fick mig några godisar, men har man ett godismonster till pojkvän så förstår ni nog att godisskålen vart tom ganska snabbt ;/ SUCK!

Det var sjukt mycket folk på kaffestugan igår! Började mitt i ruschen, men det gick bra ändå!Efter jobbet var vi hos pappa & åt jättegod påskmat, tog sedan hundarna och gick ner på fotbollsplanen så de fick springa lite.. =)
Åkte hem runt 8, kikade lite på körslaget men sedan blev det sängen. Var så trött :P


Ledig imorgon också, såå skönt med långhelg! :D Hoppas att vädret håller i sig.


Hoppas ni haft en bra påsk!Nu ska jag ut med Nova, hejsvejs :)


Solbrillor på!

Glad påsk på er!


Hoppas ni får en bra påsk , passa på att umgås med nära & kära, och äta godis ;) Hehe. Det gör jag just nu.. Fast känner att jag borde ställa ifrån mig skålen snart innan jag spricker,haha!

Funderar på att knacka på hos Fransson & låna Kevin, bjuda honom på lite godis ^^,  hihi.
Gosunge. Blev så full i skratt när vi var hemma hos mamma i Onsdags, han hittade en bild på mamma när hon var höggravid med Victoria och sa; "Men gud vad fet du var farmor!" Hahaha..lät så kul.
Var ute i skogen igår och haffade lite påskris, kom hem och gjorde ett tappert försök att pynta med påskfjädrar. Men har man två tokkatter i huset är det omöjligt! Får gömma påskriset om det ska få vara helt..

Imorgon blir det jobb 12-16, sen beger vi oss hem till pappa för att äta lite påskmiddag =)


Nej ska plocka lite här hemma nu, ha en bra helg!