Det regnar & regnar..


Höjt på er!

Har precis kommit hem från mamma, varit där med blommor & fick mig en kladdkakebit :) Hon fyller ju år idag! Kevv och bror hängde på. Efter det fick jag och M för oss att vi skulle ut i skogen och plocka ris och pynta lite med påskfjädrar, fast det var alldeles för mörkt och regnigt. Så vi tar det efter praktiken imorgon! Bara imorgon kvar sen är det HELG :D Ska jobba på lördag , men det är bara 4 timmar iofs ;) Imorgonbitti kommer alarmet gå igång 06:00, yipiie. Skallebank för hela slanten..Får häva i mig kaffe så blir det nog bra! Hehe. Är ju i köket nu så börjar klockan 7, men det är mycket roligare att vara i köket,kan jag säga. Kan bero på att de är mer min grej ;)


Nästa helg blir det utgång med Carroliiiina, jag längtar :D Få komma ut lite. Kommer bli finnemang de!



Dumburken nästa!


Nej nu får det vara nog!



Hallå!

Har nu efter 3 dagar äntligen börjat komma till liv igen.. Det började redan i Onsdags,SÅKLART när jag ska få jobba med halsont och huvudvärk.Led igenom hela dagen,  på kvällen när jag kom hem hade jag feber och svullna halsmandlar, jahopp tänkte jag, halsfluss på G igen. Hade ju det för knappt tre månader sen liksom !? Tog en Kåvepenin tablett som jag hade kvar sen senaste halsflussen som jag hade strax före jul. Ingen ide att vänta. Det var en jävla tur att jag tog pencelin direkt, för denna gången hann det aldrig gå igång på riktigt.. Så det är jag glad för! Ringde VC idag och fick nytt recept för pencelin, mamma var så snäll som hämtade ut den åt mig <3
Jag beställde även tid så att en doktor får titta på mina halsmandlar, och diskutera om ev. att ta bort dem. För såhär har jag haft till & från sen jag var 14! Det är inte kul ! Orkar verkligen inte med att ha halsfluss typ var 3:e månad :S

Imorgon ska jag försöka ta mig upp till ica & handla lite, måste fylla på , hehe. Vill ha tillbaka min smak & lukt!! Den tappar jag jämt när jag blir sjuk :( suck..

Nej nu ska jag kika på Lets dance finalen, tror och hoppas på att Claudia vinner ^^


Trött på denna skiten!

Tisdag- Vill redan ha helg!



Tjosan!

Har precis  brassat käk & druckit kaffe, nu sitter jag och kikar runt lite på internet.. Är jättetrött, blir sängen tidigt! Bara längtar tills jag får lägga huvudet på kudden. Praktiserat idag 8-15 , Anna jobbade idag =)
Imorgon ska jag jobba, ja ni läste rätt, JOBBA! Tjäna pengar,hehe ja ni fattar nog ;D Är jätteglad för det! Kommer gå plus minus noll men det är fan så mycket bättre att jobba ihop pengar än att få bidrag! Ska även jobba påskafton.
Pratade med chefen om sommarjobb, det lät inte helt omöjligt! Får verkligen hålla tummarna..

Mamma har tvingat mig att stå i kiosken i unihoc arena på Söndag, suck.Men det är bara att bita ihop. Hon har ju trots allt köpt p piller åt mig, och det är inte billigt!! 230 spänn, helt vansinnigt ju..så det kan jag göra för hennes skull.

Nej nu ska jag ut med Nova, Pusshojt! ;)







Nej nej nej !




Jävla snö! Igår var det 10 plus & snön smälte för fullt, solen sken och humöret på topp! Imorse när jag kikade ut var det säkert en deci med snö..Suck! Tråkigt. Men hoppas att det försvinner snabbt! Våren känns väldigt långt borta..

Helgen har varit lugn,städat lägenheten & bara varit. Rätt skönt faktiskt. =) Var såklart ute i det underbara vädret också. Sitter och lyssnar på musik som får mig att bara toklängta till sommaren! Denna sommar kommer bli den bästa hitills, det tror jag :)  Får hålla tummarna att solen vill kika fram lite oftare, så det inte blir en regnig sommar som förra året!

Ska snart bege mig hem till min kära far, tänkte att jag skulle måla ett par ljusstakar i deras källare & pyssla lite ^^
Morre & Kuver sitter vid datorn och lodar , som vanligt,hehe. Finns det ingenting annat man kan hitta på när man umgås? Hmm ;P Ska försöka tvinga ut dem i snöovädret med Nova så hon får rusta av sig lite. Hon fullkomligt älskar snö! Kommer ihåg i början när vi fick henne, hon gnällde aldrig när vi skulle ut i 30 minusgrader, busa och stojade som vanligt. Det måste vara huskyn i henne som gör att hon tål sån kyla! ;)

Nej, nu ska jag göra mig iordning innan pappa kommer & hämtar mig!

Ha en bra dag!



Skulle inte sitta helt fel att vara utomlands nu..

Tisdag!

Hellu. Var ett tag sedan jag slängde in ett inlägg, har inte hunnit känns det som! But now, i'm back ! Hehe.
Dagen har varit helt okej, praktik 8-17 så har ju inte hunnit med så mycket mer än det :) Traskade hem, blev nersprungen av en tokglad hund när jag kom innanför dörren ^^ Hade även fått paket på posten, en väska jag vann på tradera och kläder från Hm, så jääkla nöjd med allt ;) Tummen upp!



+ ett likadant linne till, fast svart/vitt :)


Nu ska resterande tid innan läggdags spenderas med min boyfriend :) <3


Festsugen, blir snart party med min favoritCarro ;)



Lördag!



Idag är en bra dag! Humöret har varit på topp & det känns good ;) Klev upp vid nio då Nova väckte mig som vanligt :P Hon ställer sig på sängkanten och krafsar på mig, haha så gulligt ^^ Sen har jag och M städat hela lägenheten så nu är det rent och fräscht här hemma. Har gjort om lite, köpt nya fina krukor & inrett med lite mera grönt då det känns mycket ljusare, känns lite mer som vår :) Finfint! Åkte & handlade med pappsen på Maxi, så nu är jag pank. :( Men tur att jag får pengar på Måndag. Vill verkligen ha ett jobb! Hade mått så mycket bättre då, kunna betala hyra, slippa oroa sig för att inte ha tillräckligt med pengar för att fylla kylskåpet & slippa tänka på allt såntdär! Jag håller tummarna för att jag iallafall kanske får sommarjobb. Det är ett måste!
Trivs så bra på praktiken, det är superkul & personerna som man jobbar med är så himla snälla & glada!Det blir ju så mycket roligare när det är en bra arbetsmiljö å bra stämning!

Nu ska jag äta, har gjort fläskfilé i ugn m klyftpotatis, beasås & vitlökssmör på det ^^, Gött.

Puss hej


Fullt ös Medvetslös!



Idag var det sjukt mycket folk på kaffestugan, stressigt som tusan men oj vad kul det är :) Tur att man har sånt härligt team att jobba med. Då blir allt så mycket lättare och roligare!
Efter praktiken traskade jag direkt hem, och vid folkhögskolan hajade jag till, till en början såg jag att det hade skett en bilolycka. Då ser jag Hanna ( jobbar på kaffestugan ) stå där, tydligen hade hon krockat :/ Stackarn. Hoppas det gick bra med henne!


Är jättetrött,så det blir sängen strax. Ut sista vändan med Nova först ^^,


Hojt :)


Bjuder på denna , Haha!