Trädgårdsmässa med mamii!




Klev upp runt 9 imorse, satt mig på balkongen med morgonkaffet och njöt av det fina vädret! Sedan begav jag och mamma oss till Rättvik för att kika på trädgårdsmässa! Jättemycket fina växter,blommor och en del heminredning. Jag fick bara med mig en ljuslykta, mamma hittade en massa som vanligt :P Shopaholic? Tio gånger om! Hon är hopplös, men jag älskar henne för det ;D
Sedan blev det Maxi när vi kom hem igen. Mysdag , vet inte när jag och mamma gjorde något senast tillsammans, det behövdes!

Hade lovat Emilie att vi skulle ut idag nu när hon är i Sverige, men har inte råd :( Känns förjävligt.. Längtar tills man får lön och kan göra någonting!!!! Är så trött att få lov att ha koll på varenda krona! Visst ska man ha koll på sina pengar men det är fanimej drygt att ha några ynka tusenlappar i månaden som man måste ha stenkoll på! Ogilla!
Men vi går hitta på något innan hon åker till Norge igen, kanske fika eller något :)


Ja sen är man ju brunett numera också, trivs verkligen i det! Saknar inte det blonda! Nu tänker jag vara såhär i håret ett bra tag framöver! Kanske kan få mitt hår att bli långt någongång, och att det blir friskare. Mitt hår pallar inte med all blekning , det kanske är fint några dagar sen blir det gult, torrt och ser inte friskt ut för fem öre..nej är nöjd!

Nu ska jag göra lite mat, fixa lite här hemma. Ha en bra helg!



Full rulle!




Har knappt haft tid till att sitta vid datorn, min tid går till att vara i affären! Måla väggar,konsoler, sätta upp hyllor & imorgon kommer den första leveransen med varor! Hur ska man hinna med allt ? Äsch, det fixar sig ;)
Känner att detta kommer bli så bra,roligt! Kommer bli GRYMT helt enkelt. Snart öppnar vi!

Har köpt färg till håret nu, brunt.. Jag ska bli brunett igen! Jag har velat fram & tillbaka ska ni veta, har tänkt å slänga i det imorgon, syrran ska få hjälpa mig.
Det sliter ju så förbannat på håret att vara blond! Jag får aldrig till det med håret längre, kanske är blond någon vecka, sen börjar det skifta i gult och utväxten på det också! Neej uscha. Håret är bara spretigt & torrt och jag är så förbannat trött på det!! Bort med det blonda! ;)


Blir att kika på south park nu,hehe. Sen sängen.Godnatt!


Regn regn regn..



Man blir ju jävligt opepp att gå ut i detta rusk! Men jag SKA ut och gå, oavsett väder!
Har precis slängt in en äppelpaj i ugn, sitter & kikar på talang just nu. Så kasst program, hur kan man ens kalla det talang? Jag får ont i magen när såna där överklassungar kommer in på scenen och sätter sig vid ett piano & spelar tillexempel. Tycker det är såå..Jag vet inte?! Nej ogillar!

Fy vad trött jag är, blir sängen tidigt ikväll! Ska gå upp runt klockan sex imorgonbitti "/








Längtar!



Det är drygt tre veckor kvar tills jag & Pia öppnar Vackra hem, jag toklängtar! Det ska bli så kul! Och att jag ska börja jobba, tummen upp! :D Kan inte bli bättre!
På Fredag blir det IKEA med pappsen & Pia, handla hyllor,spotlights m.m till butiken.

Igår fyllde min brorson 5 år. Mamma,pappa, Pia och syrrorna kom hit för att fira honom, Kevins mamma bor dörren mittemot,så han kom in till mig :) Han fick en spiderman keps av mig och gissa om han blev glad :D " Det var precis en sådan jag önskade mig!!" sa han :)


Har nyss kommit hem efter en vända på stan, handlade, kikade på lite kläder m.m
Köpte även en ny näspiercing, tappade min förra veckan..får se om hålet växt igen, annars blir det att ta fram nålen, huuah. Tur att man har en ganska hög smärttröskel. Är så sugen på att pierca & tatuera mig, men tyvärr tillåter ekonomin inte det just nu, men det kommer!


Nej , ska kika lite på tv3 play nu! Saknar min älskling <3



Jag & Min andra halva <3

Funderingar




Jag går i tankarna på att skaffa en till katt. En hona denna gång. Är mer än kattmänniska än hundmänniska, men vet inte om det blir för mycket? Har alltid velat ha en liten röd honkatt. Kan man verkligen ha tre katter i en lägenhet? Självklart har man ju planer i framtiden att flytta till större och att katterna då blir utekatter, men..Det är ju ganska långt dit. Katter är ju mycket mer självgående än tex en hund. Kan vara ensamma länge, går på lådan osv.

Sen tvekar man ju hela tiden då alla säger att "det räcker med två" & "du ska inte dra på dig fler djur". Känns inte som att det är acceptabelt från nått håll? Fast det är ju mina beslut :P

Får se hur jag gör..

Igår var vi iallafall i rättvik en sväng, Kevin åkte karusell & tyckte det var jätteskojj! Jag vann en nalle åt honom i en sån där automat där man ska ta upp saker med en klo ;P Sen fick han dra i snöre och fick ett lejon, såg verkligen hur han sken upp! :D Skruttunge! Sedan kikade vi runt lite innan vi begav oss hemåt mot Mora igen. Mysdag!

Idag har jag mest fixat här hemma, bytt gardiner, bakat, tvättat..Hemmafruvarning? YES!

Duschen nu!

Tänk att ha en liten röd kissekatt :)



Mot Rättvik!


Eller felvik ;P hehe. Ska på marknad med Kevin & min lillasyster Sofia.
Solen är framme än så länge, får hoppas att det vill hålla i sig :)
ska även upp i Noret & uträtta lite ärenden!


Ha en bra dag!




Helg!




Yes, nu är det helg! Har inget speciellt planerat, men vad gör det :) Ska bara mysa med mina kissar & karl ;P
Kanske hälsa på mammsen om hon har tid dvs.

Dagen började inte så bra, försov mig & fick cykla som en dåre mot coachingen, kände att blodsockret inte var & leka med redan när jag skulle dra, och det fick jag ångra! Yrsel & kallsvettningar så det stog härliga till,fyfan. Börjar faktiskt misstänka att jag har diabetes eller nått, borde kollas upp..


Nej nu ska jag sätta mig ute på balkongen med katterna & njuta i solen ^^,


Kelsjuk kissemiss !




Alvin aka Findus ligger i mitt knä, trampar på min arm & spinner så det står härliga till! Han har varit ovanligt kelig och mysig idag, han brukar ligga & mysa i nacken på mig på mornarna, men idag har han kommit och kelat kela vart jag än varit! ^^, när jag skulle ta en powernap var han snabb med att direkt ligga bredvid mitt ansikte, spinna & sova bredvid mig :) När jag suttit och kikat på tv,vid datorn..Lilla Missen =)


Idag har jag inte gjort så mkt, mest bara varit, skönt de också! Gick med Kevin till dagis runt 8 imorse.

Sen gick jag hem & dog några timmar till.. har nyss sovit en timme också, vet inte varför jag är så trött ! Ska nog inte sova så mycket :P


Duschen nästa!




Godmorgon!



Fast det var ett tag sedan jag gick upp , hehe. Ska alldeles strax bege mig ut mot communicare, sedan blir det nog att cykla hem till pappa å hälsa på!
Solen har tittat fram idag iallafall, hoppas att den vill stanna ^^,
Tjingeling !


Kör på lockar idag!




SkitVäder




Sitter & lyssnar på Ozzy Osbourne, king säger jag bara. Rock'n roll!

Idag har jag varit nere på Mora för ett par ärenden,sen hem och får besök av världens bästa skruttunge, Kevin! Vi kollade lite på alfons,käkade korv & spelade fotboll. Sedan blev det Maxi för att handla lite. Kevin fick följa, han rejsade runt inne på Maxi med en barnkundvagn & mumsade i sig banan ^^  Haha!

Har väl inte gjort speciellt mycket mer idag med tanke på vädret, suurt.
Imorgon blir det väl coaching som vanligt, längtar tills första Juni då jag börjar jobba! :)
Fan vilken chans i livet jag har fått, samtidigt som jag är vääldigt lyckligt lottad!
Skall få jobba hos Pia, då hon ska starta " Vackra Hem" igen! Jag som älskar heminredning, ni kan ju fatta vad skojj!
Så fram tills jag börjar jobba blir det att hjälpa till med att måla lokalen, fixa med möbler m.m blir där Mora choklad höll till förut, bredvid MUM. Ska bli så KUL!

Låt mig nu få må bra, orkar inte med mera jävelskap


So long fuckers, keep it sick ;)




SeegSöndag



Har tillbringat helgen uppe i stugan, har varit jättetrevligt. God mat & dricka med personer man gillar,kan det bli bättre? Blir nog en tripp upp dit igen snart, fast då blir det nog bara jag & M. En myspyshelg helt enkelt! <3

Nu blir det bara att ta det lungt , är alldeles för trött för något annat. Behöver sova igen lite timmar, för denna helgen har jag sovit skitdåligt!

Blöö, nej tack & Hej !