Måndag- Ny vecka,Igen?


Jaha, då var det ny vecka igen. Segt att komma tillbaka till vardagen när man har varit långledig,men det är ju skoj på jobbet så klagar inte ;)
När jag slutade runt kl 6 så åkte jag & M på maxi och handlade,STORhandlade! Buhuu tusen kronor fattigare :( Men nu har jag handlat precis
allt vi behöver för ett bra tag framöver! Så nu behöver vi inte tänka nå mera på mat för ett tag ^^,
Tog en cykeltur med Klara, och ska snart hoppa in i duschen. Steff kommer med Kevin imorgonbitti runt halv 6  *gääsp* men tänker inte gå upp förrens runt halv 8! Kevin kom ju hit imorse också, vi sov till halv tio. Lite för sent då han skulle varit på dagis vid 8 .Men han fick ju sovmorgon (: bror jobbar ju morgon denna vecka, och börjar klockan sex, och då dagis öppnar halv 7 så blir det ju lite knepigt. Klart då att syrran/faster ställer upp!


Nej hej hopp, ska dra vidare nu!



Torsdag



Hojt !

Sitter här och kikar runt, är så förbannat trött och jag vet inte varför! För sent att dricka kaffe också, får häva i mig lite cola så piggnar jag nog till ;) Ska ut på kvällspromenix med Klara snart, försöka dra med sig karln också så han får lite luft! Kanske glo på film ikväll eller nått.
Imorgon har jag faktiskt inte planerat någonting! Alla har stressat med å handlat,fixat & donat innan midsommar.Jag har tagit det luungt, ska bara till pappa & grilla imorgon kväll.Mer än så blir det nog inte.
Alla ska väl ut å supa som vanligt antar jag, folk verkar inte ha något annat för sig . Och imorgon blir ju stora supardagen då man måste ut! Nej orka..

Löning idag så blev att åka upp till noret en sväng, svängde in på fjollardore (Dollarstore), blev lite småtjaffs man fick med sig hem. Maxi efter det, det var så galet mycket folk så jag tog snabbt det jag skulle ha sen betala å drog därifrån, jobbigt med så mycket folk ju! Går knappt att handla..:P

Nej, Superdog vill ut nu!

Ha en trevlig midsommar iaf, sup lungt ;)



Strul & Tråkigheter..


Hallojsan!

Har nyss kommit hem efter en långpromenad med Klara, har också varit och hämtat hem Sigge igen. Han kissade inne igår igen, i sängen *suck*. Bestämde mig för att lämna honom till pappa, inte så uppskattat då han är allergisk.Han fick vara där en dag.Men saknade Sigge så, Findusen blev så deppig , stackarn satt bara å stirrade i ett hörn. :( Så vi ger honom EN chans till,sen får det vara nog. För vi kan ju inte ha en katt som pissar & skiter inne , speciellt inte i en lägenhet. Det måste ju finnas en orsak till hans beteénde, och jag skall försöka komma underfun med vad det är som är på tok. Nu är han iallafall hemma igen, och det märks! Dom busar så det står härliga till!

Snart midsommar då, undrar vart man ska vara? I Älvdalen , eller här hemma i Mora..Märks väl!
Blir nyktert, orkant dricka denna helg också, var ju ut förra. Var på kalas för Malin & Nettan, trevlans!:)

Och på Fredag är det löning! Fy tusan så skönt!

Nej nu ska jag springa bort till brorsan med en gardin som jag sydde på jobbet åt honom idag, får hoppas att han blir nöjd! Ciiiao.




Once upon a time..



Ja här har det varit bloggtorka ett bra tag, haha! Jag har totalt tappat lusten att blogga överhuvudtaget.Inte prioriterat det alls! Men jag ska försöka bli bättre på det, får se hur de går ^^

Detta har varit en riktig jävla helvetsnatt! fyfan hur människor kan betée sig!? Jävla muppar hela jävla högen, nu är det slut på detta, slutdaltat! FUCKERS. Jag har inte sovit en blund inatt, kanske slumrat en kvart eller så. Så ikväll blir det sängen tidigt.

Min familj är det viktigaste för mig, ställer upp till 100 % och ger allt! Jag älskar er! Vill inte gå in nå mer på detta, men kan säga att jag är trött på allt skit som händer runtomkring!

Jaja, nog om det! Jobbet går super , det är kul och jag trivs som fisken i vattnet :) Hoppas att jag kommer få vara kvar en lång tid framöver! Första gången jag känner att jag trivs såhär bra på ett jobb, att det är meningsfullt och samtidigt får jag jobba med ett av mina största intressen, heminredning! Tummen upp.

Ska göra lite mat nu, sen kanske ta en powernap. Kan knappt hålla ögonen öppna ..



Never Give Up