Korkade turister & festande grannar



Hejsan bloggen!

Precis kommit hem från Vinäs, varit hos Marie och ätit mat! Ska strax lägga mig i ett varmt bad och läsa en bok som jag fick låna av henne. Älskar att läsa, blir jag fast i handlingen kan jag sträckläsa i timmar ^^
Grannen dunkar musik som om det vore sista gången, det dånar verkligen! Usch, detta är nog inte den lungnaste porten längre, haha. Men klockan är ju bara halv 9 så lite får man tåla.

Och så var det dags för den årliga "folkfesten" igen , vasaloppet! Jag skulle vilja kalla den för den årliga pesten, höhö. Nej men jag gillar inte alls denna vecka. Alldeles för mycket folk,trafikkaos och ja ni som bor i Mora vet vad jag talar om! BLÄ!

Igår beställde jag lite kläder från internet som jag ska använda till sommaren :) Blusar & några linnen.  (=

Slänger in en bild på Nova :) Visst syns det att hon har rottweiler i sig?



Mattes kärlek <3

Mascaratips ;)



Min absoluta favoritmascara är Loreals Double extension. Klockren, fransarna blir som bilden nedan, skojar inte! Ska köpa mig en nästa gång jag fått pengar, synd bara att den är så jäkla dyr!




Hello Sunshine!



Oh yeah! Solen har varit på besök , hela dagen! DET gillar jag! Har försökt varit ute så mycket som möjligt, så man får lite energi iallafall! Har varit hemma hela dagen eftersom att coachen är i Karlstad, så vi fick planera dagen själva. Skrev att jag skulle städa , men det har inte blivit så mycket utav det.. Hehe. Tar det i helgen istället då jag har mer ork hoppas jag! ;)

Imorgon blir det praktik 10.30-19-30, så kommer nog inte hinna med så mycket mer. Längtar redan till helgen, känns som man knappt hinner med något ju? Vart tar tiden & dagarna vägen? Hmm.

Ska försöka få tag på min kära far och fråga om vi kan åka upp till djurmagazinet. Dom säljer koppel väldigt billigt, rullkoppel dessutom! Ska köpa ett till Nova hade jag tänkt!
Handla lite också!

Be who you want to be, not what others want to see!

Ciiao!



Praktik & magont



Hejsan bloggen!

Har just kommit hem, äntligen får man sitta ner och ta det lungt, mina fötter värker så in i..
Praktiserat hela dagen , gick kanoners ;) Har mest stått i kassan och det var jättekul! Börjar komma in mer & mer i rutinerna, allt går väl inte perfekt men snart så ^^ jobbade samtidigt som Anna! Längesen man såg henne!
Rusade in på Ica när jag slutade & handlade kattmat, stackars mina missar som fick lov att äta hundmat igår då jag glömde handla xD Haha. Men nu är dom glada igen!

Blev riktigt irriterad idag då jag fick höra att en person talat ett å annat om mig. Haha! Jaja, du är inte ett dugg bättre själv du , men du tror verkligen det! Jag pallar inte med ditt sätt! Pratar skit bakom ryggen på folk exakt hela tiden! Tröttsamt? Så in åt helvete..

Men nog om det! I helgen ska jag och Morre kanske åka upp till Älvdalen & kika på bilen vi ev ska ta. :) Städa den och provköra. Skitsamma om den är ful som stryk , bara den går framåt, hehe!

Känner mig som kakmonstret i Mupparna, så mycke jag smakar på när jag praktiserar! Haha.. Nej du kunde vart värre ^^


Nu blir det en powernap! Hejsvejs

Tråkiga Måndag





Är det inte konstigt hur allt kan raseras på bara ett kort ögonblick? Från att må på topp, till att ligga ner på botten. Det är knappt så man vågar vara lycklig, för man vet att snart kommer nått som river muren man byggt upp.
Jag kan verkligen känna så ibland, och det är jobbigt! Men samtidigt mår jag bättre nu än vad jag gjort på mycket länge.. Och detta är ingenting emot hur jag har mått. Jobbigt att tänka tillbaks till den tiden..
Men jag kämpar & vet att det kommer bli bra!

Idag har jag varit på communicare en snabbis, Marie körde mig dit och hem. Så himla snällt! :) Hem och ge Nova mat, sen har jag inte gjort speciellt mycket idag. Det är ju så förbannat kallt! Kan inte detta snöhelvetet smälta bort snart ? Jag vill ha sol & värme!


" My dream is to fly, over the rainbow so high "

Oj vad klockan är mycket,dags att hoppa in i duschen!

Lördagskväll!

Hallå bloggen!
Sitter hemma hos mammsen, precis käkat lite. Har varit här i stort sett hela dagen :) Var upp på Mora järn o bygg och köpte vitfärg så att vi kan måla en sänggavel. Kommer bli så himla fint!
Snart blir det kaffe, sen mysa ner sig i soffan med hela familjen!
Igår var vi i Rättvik, Morre körde mamma, moster & Terje då dom skulle se någon show med Stefan Nyqvist. Tydligen var de inge vidare bra! Vi hälsade på Carro en vända & kikade in hennes lilla 1:a! Det var litet kan jag säga! Kom väl hem runt 12 på kvällen , somna på en gång då jag la huvudet på kudden, fy fan vad trött jag var ^^
Imorgon har vi ingenting speciellt planerat, blir nog att bara vara.. :)
Nej ska kila vidare nu, Puss & Hej!

Strulmajja!



Fan fan fan! Vilken knasig dag, ingenting har gått som jag tänkt. Missade mötet på Arbetsförmedlingen bland annat och det var nog det värsta :( Men jag hoppas att dom inte slänger ut mig eller nått, det skulle ju sitta fint nu när allt börjar rulla på.. Jävla skit!!

Idag blev det storstädning av lägenheten, så nu är det rent & fint här hemma! Varit och handlat idag med pappsen också, köpte tsatsiki, så idag åt vi kyckling, Tsatsiki m. klyftpotatis, mums! ^^,
Imorgon blir det praktik, sen ska jag på ams och prata med dem.

Duschen nu!

Puss

Tisdag, Praktik!



Hello!
Idag klev jag upp kl 6 Imorse, gissa om jag var mer död än levande? Hehe nej då, men det var jobbigt att gå upp! Velade helst ligga kvar och drömma vidare, men det gick inte för sig. Upp och ge hunden mat & rasta henne, göra sig iordning samtidigt som man slänger i sig frukost.. Fick åka med Vonk imorse då hon ändå skulle åka & jobba :) Så jag behövde inte stressa ihjäl mig.
Praktiken gick finnemang! Fick mest ta hand om disken, kanske inte det roligaste men hoppas på att man får börja vara i kassan & köket snart :) Var ju trots allt första dagen!

Släpade mig hem till mamma, bad Terje köra hem mig, hade så jävla ont i fötterna! Måste skaffa mig ett par foppatofflor eller nått när jag praktiserar, för att stå en hel dag i gympadojjor känns! ;P

Trots att det är fettisdagen idag har jag inte ätit någon semla :( Glömde kortet idag så kunde inte köpa hem heller från kaffestugan ;/ Buhuuu.

Imorgon får jag iallafall sova , bara coaching i 2 timmar ^^


Ska kila ut med Nova nu! Puss & Hej

I'm just a dreamer



Hej bloggen!

Just nu sitter jag och babblar med Carro på msn. Mitt huvud värker och tröttheten börjar bli allt mer påtaglig, tro om man inte ska ta en powernap. Men då lär jag väl bli ännu tröttare! Får hälla i mig kaffe och se om det blir bättre..
Idag har jag varit på coachmöte, gick kanon ;) imorgon börjar jag praktisera på kaffestugan, spännande! Skulle egentligen praktiserat på brofästet, gick dit och kikade på stället, men säger bara det, nej nej och åter nej! Så fixade egen praktik på kaffestugan :) Jag är lite nervös, men samtidigt tror jag att det kommer bli superkul! Får hoppas att allt går bra, och att det leder till något!
Pia var så jättesnäll som passade Nova medans jag var på coachingen, det uppskattades! Och det hade gått så bra så ^^,

Börjar bli mer och mer fäst vid henne, underbarare hund får man leta efter <3 Så himla go! Är så glad att hon kom till oss,  positiv mot allt och alla, människor,hundar, katter.. :) Ibland blir hon för jobbig, men hon är ju valp. Det går la över! Igår fick hon träffa mammas valp Agnes, Nova och hon kom jättebra överens!

Älskling ligger & sover, han har praktiserat hela dagen, duktigt! ;) Ska väcka honom snart och tvinga honom att skruva upp en lampa. Haha ..

Nej nu ska jag göra lite mat.

Puss!



// Johanna


Sunday Morning


Godmorgon!

Eller ja, god förmiddag! :) Har varit vaken ett tag, precis duschat och ska strax göra mig iordning, jag och älskling ska hem till hans pappa med Nova! Låta hundarna leka lite ..
Sen ska vi hem till mamma, lovely <3 saknar min familj!
Idag är det alla hjärtans dag också! Kom med frukost på sängen åt Morre imorse, det uppskattades! ^^
Söndagar brukar kännas så tråkiga, men idag tycker jag att det inte är så farligt!


Tror jag ska köpa lite hårfärg och be min kära mor att färga det, jiises vilken utväxt jag har ;( Usch ja!


Ha en trevlig dag allihopa , och sprid lite extra kärlek! ;D

Det är dags för fredagsmyys!


Wiho, idag är det Fredag! Gud vad skönt.. Har haft fullt upp hela veckan och gått upp tidigt, det var längesen vill jag lova! Men skönt att ha rutiner igen,det är då jag mår som bäst! Ikväll blir det sängen tidigt, jag håller på att slockna redan nu känner jag. Var på gruppmöte idag, vi pratade om arbetsintervjuer m.m. Tycker de var intressant, när jag orkade lyssna, var så trött så jag höll på att somna ett flertal gånger! Och mitt kaffesug var inte att leka med, haha. Tror jag börjar bli som Tobbe i en annan del av köping som alltid ska dricka kaffe ^^,

I helgen blir det nog mest att ta det lungt, hälsa på mamma ska jag iallafall! Saknar henne så mycket, har inte träffat na på snart 2 veckor :(


Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika på tv. :)

Torsdag


Idag är en bra dag! Mitt humör är på topp, och det var ett tag sedan vill jag lova. Men jag klagar inte :) Det enda är att jag har så jäkla ont i ögat, är alldeles röd. Vet inte vad som hänt..Så nu får jag lov att sitta här med glasögon,haha. Hoppas det går över..
Antar väl att svärfar kommer på besök idag med sin hund Bonnie. Ska försöka få Nova och den hunden bli kompisar så att han kan ta hand om Nova när jag och Morre inte är hemma! Tror det kommer gå bra ;)
Hittade en gammal vetenskapstidning imorse när jag var på möte, från 2001. Hittade en artikel om mobiltelefoner, att det nu gick att knäppa kort med mobilen, man kopplade in en kamera i batteriuttaget typ,med 1 megapixel, hahaha! Shit vad tekniken har förändrats, men det var ju trots allt en 9 år gammal tidning! Lite kul var det ^^

Har äntligen fått pengar i plånkan så det blir att åka & handla på Maxi idag, kylskåpet ekar typ,hehe.


Ha en bra dag!

Sunny day!



Hejsan bloggen!

Just nu sitter jag i soffan och softar, men ska snart ut i detta fina väder! Äntligen sol! Jag tror aldrig att jag har längtat så mycket efter sommaren som jag gör nu!summer,come to mee ; ) hehe.

Idag var jag på möte med min coach Pelle.Störtcool är han ju :) Ska dit på Fredag igen, gruppträff. Huuah..en viss person går där, men vem bryr sig..Orka lägga energi på det? Nej du!



Nej nu fick vi besök , see you!






Life is tough

Ja ibland blir det verkligen inte som man har tänkt sig. Var på möte angående job college idag, och dom menar på att jag ska praktisera på nått bageri bakom deras lokaler.Jag ska börja 7 på morgonen och sluta 4 >.< yippie. Forget it.. Kommer inte fungera. Såå det blir nog att hitta praktik på egen hand!
Men men. Har precis dammsugit hela lägenheten, blir ju så jäkla dammigt på en gång nu sen vi fick Nova. Fast såna smällar får man ju ta ;)
I helgen hoppas jag att det blir fint väder så att vi kan gå ut i skogen så Nova får springa av sig lite, kan behövas så mycket energi som hon har!


Men men nu är det kaffetime! :)

ciiao







Bloggtorka!

Ja det var ett tag sedan jag skrev här. Har inte haft någon lust alls att blogga, har varit så mycket den senaste månaden. Men nu ska jag försöka mig på det igen!
Just nu sitter jag och kikar på tv, ska snart bege mig ut på kissrunda med lilla Novisen! Har haft henne i en vecka nu idag, och det har hitills gått jättebra. Lite jobbigt emellanåt bara, man blir ju som sagt ganska låst, nu när hon är valp har all uppmärksamhet gått till henne. Har försökt träna henne att vara ensam korta stunder, men just nu går det inte såå himla bra då hon piper och ylar efter mig! Går väl över :)

Ska försöka ta mig ner på ica och köpa godis. Är så godissugen, haha! Tror jag blivit sockerberoende ;/ Inte bra!



Nu gnäller hunden, dags att hoppa i skorna fort som attan!