Living On Video

Hejsan bloggen!

Jag har precis kommit hem efter en snabbis på ÖB & Dollarstore, inhandlade lite julgrejjer som löpare,gardiner & prydnader. Jag längtar tills första advent, älskar att julpynta! :) Får hoppas att katterna låter allt vara förstås, slutar säkert med att de hänger i gardinerna och river ner alla jultomtar c(:
Dags att tänka på att inhandla julklappar, med min ekonomi blir det begränsat. Men något ska mina kära få i julklapp iallafall! Julen för mig är inte presenter, det är gemenskapen och att det är så mysigt!


Idag ska min älskling göra mat :O Uncle Benz med fläskkött & Jasminris, men det klarar han galant..Hehe.



Ciiaao



Oh my head!

Huvudet värker, tröttheten kommer smygande & jag känner mig inte på topp precis. Fick för lite sömn inatt, och det blev några glas vin för mycket igår. Jag tål inte vin! Varken rött eller vitt. Fy vilken huvudvärk jag får! Nej, jag klarar mig utan alkoholen..  Det är sällan jag dricker numera, knappt var tredje månad. Alla festar och är ute i stort sett varje helg, jag fattar inte vad det är som är så himla roligt längre? Nej dom dagarna är förbi ;) Kalla mig gammalmodig eller vad ni vill, men det är så jag ser det!

Ska kika Tv nu sen sova!

Rent Hus!


Idag har jag tillbringat dagen med & städa, jag fick göra allt själv på grund av en dum överenskommelse mellan mig och karln, han cyklade ner på Ica och handlade, jag städade lägenheten. Ångrade mig sen,men men! Gick rätt snabbt ändå! Så nu är det rent & snyggt, nybäddat i sängen & tvätten är ren. Skönt! Ska snart börja med maten , blir black & White med klyftpotatis , såå gott! Skulle haft något gott att dricka till maten, men det är lite sent att tänka på nu..
Skulle egentligen äta hemma hos min far ikväll , men han skulle tydligen på hockey, suck!!Ska ev. äta ute imorgon när det är fars dag istället ^^
Kika på körslaget ikväll, tror att team Stefan ryker faktiskt. Vilken kör tycker ni är bäst? :)


Nu ska jag hänga sista tvätten. Hejsvejs!



Jag ser det snöar, jag ser det snöar


Det var väl roligt , hurra! Jo. Visst är det mysigt med snön,speciellt den första ^^, Det småhaglade imorse när jag gick till dagis med kevin, sen runt 12 började det att falla små flingor! Mysigt..
Jag ligger just nu i sängen med datorn i knäet, skapligt uttråkad! Inget roligt på tv heller "/ Fast klockan 9 börjar ju lyxfällan, kan inte rå för det men jag tycker det är skitkul att titta på det programmet! Man lär sig en hel del också, har faktiskt tagit till mig mycket av vad de säger & så. Det är viktigt att ha koll på ekonomin! ;)

Kollar runt lite på halens hemsida, dom har rätt så mycket fina kläder! Synd bara att man har en sån tunn plånbok:( Give me a job ?

Nej nu ska jag kila vidare, so long keep it sick ;)

Tjosan!

Då har även jag en blogg! :) Tack systeryster för hjälpen med designen! Men jag tror att jag ska ha svart bakgrund istället för lila.. Passar nog bättre!
Tråkigt väder ute som vanligt, väntar på att första snön ska falla! Vi är ju trots allt inne i November. Hoppas på en vit och kall jul iallafall ;) Jag ska snart plocka ihop lite här hemma,sen blir det en promenix med mp3n som sällskap i detta rugg!

Gick in på mailen nyss & såg att blusen jag beställt & mina Wayfarers är skickade! vad tycks? Hehe. Tycker brillsen är helfräna!



Ha en bra dag!