Hej höst!


Jo nog märks det allt att hösten är här, och vintern är på väg! Jag hatar höst&vinter halvåret, jag blir fruktansvärt trött och deppig. Det är skitjobbigt! Hade jag varit miljonär hade jag haft en lägenhet någonstans i ett varmt land och bosatt mig där under denna tid. Blä & fy! Men om det går som planerat, vilket jag verkligen hoppas att det gör, ligger jag nog på en sandstrand med en drink i handen inom en snar framtid =) Hehe.
Sitter just nu på jobbet. Ska hem till mamma ikväll och vara barnvakt åt mina bråkiga systrar :)
Imorgon är jag ledig, och tyvärr kommer denna söndag tillbringas hemma, och städa ! :/ men men , what to do?
Ser ju ut som hell där hemma..Blir dammigt på en gång när man har djur!
Ha en bra dag!

sleepy..



Haluu !

Idag har det varit en riktig seegdag. Varit hemma och bara....varit. Skönt det med! Vid tre idag kom M stormades in bärandes på en kartong, ivrigt sparkade han av sig skorna och började riva upp kartongen, förstod direkt vad det var. XBOX! Suck, haha! :)
Brorsan kom förbi och dom satt å spelade i flera timmar..tröttnade på att sitta å titta på ,så tog Klara och gick på långpromenad. Gick in i skogen, och till Klaras lycka var det kottar, överallt. Hon är helt galen i dem! Ekorren & hans nöt i ice age är en bra jämnförelse, skojjar inte!!



Nej blir att kika på biggest loser nu :)


Myssöndag!



Gick upp liite för sent idag, helt värdelöst att sova bort halva dagen! Gick ut med klara, fixade lite här hemma för att sen bege sig hem till mamsen. Jag och syrran fick stjuts ut till gymmet, gymmade i ungefär en timme!
Kanoners! spenderade i stort sett hela dagen hemma hos mamma, med syrrorna & även bonussyrran från Norge som är här med sin pojkvän :) Blev bjuden på middag, sen lirade jag å Bella guitar hero. =)

Nu sitter jag och dricker ett glas proviva, sen blire å skalla kudden!! godnatt!





Min störda katt, han ÄLSKAR vatten!! :)


Det är Robin Hood jag vill ha!



Efter en rejäl bloggtorka, har jag bestämt mig för att skriva igen. Att skriva & ha en blogg är ju lite som att skriva dagbok, och framför allt att kunna se tillbaka på saker!

Ja som sagt,livet rullar på. Jobbet går great, om en vecka firar jag & M tre år & hör å häpna..jag har kommit igång på riktigt med min träning! Jag gymmar,går på spinning m.m
I början var det ett helvete, noll kondis och ringrostig. Där kommer jag mallig och tror att första passena skulle bli en lätt match, men hell no! Haha. Nu har jag fått upp min grund igen , och det går bara bättre för varje gång. Love it!

Jobbade idag 11-15, sen bara varit hemma och myyst :) fick bli lasagne till middag idag, mums!
Precis varit ute på kvällsrundan med Klara. Nu ska jag och M kika på Robin Hood. Ja, inte den tecknade utan den "riktiga" :)


ha en bra kväll!